banner

Legfrissebb képgalériák

  • A kétfejű fenevad
    Bemutató: 2014-02-21
  • A négy évszak
    Bemutató: 2014-04-25
  • Párcsere
    Bemutató: 2014-10-04
Nyári díjeső két színházi fesztiválon
Nem csak szeptemberben a Vidéki Színházak Fesztiválján, hanem két nyári színházi fesztiválon is nyertek díjakat színházunk művészei.
Tovább
 
Kecskemét tarolt a Thália Színházban megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválján. A keddi díjátadó ünnepségen a legjobb férfi alakításért Kőszegi Ákos, a legjobb női alakításért Trokán Nóra vehetett át elismerést a Hosszú út az éjszakába című előadásban nyújtott játékáért. Benedek Mari jelmeztervező különdíjban részesült.
Tovább
 
A szeptember 20-ai kulisszajárásra nem tudunk több jelentkezőt fogadni. A színház előtti téren lévő gyermek foglalkozásokra szeretettel várjuk az érdeklődőket. Jegypénztárunk 14-18 óráig nyitva tart.
Tovább
 
Ősbemutatóval tiszteleg a kecskeméti Katona József Színház Kelemen László halálának 200. évfordulója előtt. Réczei Tamás Színházi vándorok című zenés színjátékának próbái szeptember 16-án kezdődtek meg a Ruszt Stúdió Színházban.
Tovább
 
Meghallgatást hirdet tenor és bariton kórustagok részére a Csókos asszony című operetthez a színház. Amatőr kórusban éneklők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni Károly Katalin zenei vezetőnél, a karolykati@gmail.com címen lehet, 2014. szeptember 25-ig.
Tovább
 
Néhány szerencsés kecskeméti közép- és főiskolás fiatal egy beavató táncszínházi produkción vehetett részt a Ruszt József Stúdióban a Kecskemét City Balett jóvoltából. Az esemény során a résztvevők betekintést nyerhettek az október 8-án, Budapesten, a Művészetek Palotájában a CaFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon bemutatásra kerülő előadás alkotófolyamatába. Az est házigazdái Andrej Petrovic koreográfus, az AKRAM KHAN COMPANY táncművésze, Sasha Milavic Davies társrendező és dramaturg, valamint a produkció főrendezője Barta Dóra tagozati- művészeti vezető és természetesen a Kecskemét City Balett táncművészei voltak, továbbá Cseke Péter direktor úr is tiszteletét tette a rendhagyó próbán.
Tovább
 
A magyar színjátszás hőskoráról szóló zenés színjátékkal debütál Kecskeméten rendezőként Szente Vajk, akinek jelmeztervezőként ezúttal Makány Márta divattervező lesz az alkotótársa.
Tovább
 
További híreink
Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett Szex vagy háború!
Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai! „A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról
Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR
Okosan provokáló előadásokat láttunk A magyar Három nővér Marosvásárhelyről
Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije
A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás!
Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében Három nővér Tenki Dalmával
Három nővér – a kaposvári vizsga Shakespeare in love