Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • A kétfejű fenevad
  Bemutató: 2014-02-21
 • A négy évszak
  Bemutató: 2014-04-25
 • Színházi vándorok
  Bemutató: 2014-10-24
 • Cirkuszkocsival a Sarkvidéken
  Bemutató: 2014-10-14
Újra látható A Nyugat női
A Nyugat című folyóirat íróihoz, költőihez kötődő, küzdő, mosolygó és szenvedő asszonyok portréját kelti életre a kecskeméti Katona József Színház A Nyugat női című előadása. A 2014 januárjában bemutatott darab november 4-én és 6-án a Kelemen László Kamaraszínházban lesz látható.
Tovább
 
César Cascabel cirkuszvezető és tulajdonos családjával, állataival és mindenes segítőjével elindul Amerikából Európába, hogy ismét hazájában, Franciaországban léphessen fel, és telepedjen újra le. Pénz híján kénytelen megváltoztatni tervét: közösen úgy döntöttek, hogy ha nem mehetnek keletnek, mert nem szállhatnak hajóra, nekivágnak nyugat felé.....A Cirkuszkocsival a sarkvidéken mesedarab varázslatos utazásra invitálja a gyerekeket és az őket kísérő felnőtteket.
Tovább
 
Közönségsiker lett a Párcsere! A Jurij Poljakov Homo erectus című műve alapján készült, és Cseke Péter rendezésében látható előadást februárban Moszkvában is bemutatja a kecskeméti Katona József Színház társulata. Az eddigi visszajelzésekről Dumakovot, a korrupt politikust alakító Pál Attilát kérdeztük.
Tovább
 
Megkezdődtek az évad nagyoperettjének táncpróbái! Gyenes Ildikó koreográfus harmadszor dolgozik a kecskeméti Katona József Színházban: a Víg özvegy volt az első itteni munkájat, amelyet tavaly a Marica grófnő, majd idén a Csókos asszony követett.
Tovább
 
Ősbemutatóval emlékezik a legendás direktor, Kelemen László halálának 200. évfordulójára a kecskeméti Katona József Színház társulata. Réczei Tamás Színházi vándorok című színművét Szente Vajk rendezi, a bemutató október 24-én lesz a Ruszt Stúdió Színházban.
Tovább
 
Jó hír! November 23-án újra látható lesz a kecskeméti Katona József Színház többszörös díjnyertes produkciója, a Hosszú út az éjszakába a Ruszt Stúdió Színházban.
Tovább
 
A Kecskeméti Katona József Színház felvételt hirdet színházi világosító állás betöltésére. A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Előadások, próbák egyéb rendezvények hatásvilágítással kapcsolatos feladatainak ellátása. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók
Tovább
 
További híreink
Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett Szex vagy háború!
Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai! „A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról
Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR
Okosan provokáló előadásokat láttunk A magyar Három nővér Marosvásárhelyről
Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije
A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás!
Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében Három nővér Tenki Dalmával
Három nővér – a kaposvári vizsga Shakespeare in love