Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • Csókos asszony
  Bemutató: 2014-11-14
 • Színházi vándorok
  Bemutató: 2014-10-24
 • Cirkuszkocsival a Sarkvidéken
  Bemutató: 2014-10-14
 • Liliom
  Bemutató: 2014-09-26
Csoportterápia – január 9-től Kecskeméten is látható a sikerdarab
Új magyar musical próbái kezdődtek meg a kecskeméti Katona József Színházban. A Csoportterápia a Madách Színház 2010. évi pályázatának díjnyertes alkotása, amely Cseke Péter rendezésében január 9-től lesz látható a Kamaraszínházban.
Tovább
 
Napokig győzködték, mire elhitte, hogy a 2014-es Prima Díjnak ő lett az egyik Bács-Kiskun megyei jelöltje. Bár az önmenedzselés nem az ő műfaja, Csombor Terézt senkinek sem kell bemutatni. A kecskeméti Katona József Színház művésze az elmúlt két évtizedben számtalan színházi előadásban lett a közönség kedvence, a mesejátéktól a nagyoperettig.
Tovább
 
Újabb hét taggal bővült a teátrumi társaság. Mind a hét jelentkezőt egyhangú szavazással tagjai közé választotta a Magyar Teátrumi Társaság, amely Kecskeméten tartotta közgyűlését. Társasági tag lett a 90 decibel Project, a Honvéd Táncegyüttes, a Magyar Népmese Színház, a Váci Dunakanyar Színház, az Újszínház, a Zenthe Ferenc Színház és a Kaposvári Csiky Gergely Színház. Ezzel a Magyar Teátrumi Társaság taglétszáma 57-re emelkedett.
Tovább
 
Igazi nagy találkozás - így jellemzi Csókos asszony-beli szerepét Csombor Teréz. A kissé habókos, ám csupaszív özvegy Hunyadiné remek humorával és nagyszerű dalaival hódítja meg a közönséget az évad nagyoperettjében.
Tovább
 
Nyolc fiatal művész, köztük Orth Péter, a kecskeméti Katona József Színház ifjú tehetsége, vehette át az idei Junior Prima Díjakat magyar színház- és filmművészet kategóriában. A fiatal művésznek nem akár milyen napja volt november 14-én, hiszen a budapesti díjátadó napján tartották a Csókos asszony premierjét Kecskeméten, amelyben élete első bonviván szerepében láthatta a közönség.
Tovább
 
Jó hír! November 23-án újra látható lesz a kecskeméti Katona József Színház többszörös díjnyertes produkciója, a Hosszú út az éjszakába a Ruszt Stúdió Színházban.
Tovább
 
Ma este újabb premiert láthat a közönség a színházban. Zerkovitz Béla - Szilágyi László: Csókos asszonyát viszi színre a társulat, Nagy Viktor rendezésében. A primadonna szerepében Dobó Enikő debütál, akinek ez lesz az első operettcímszerepe. Pünkösdi Katóként lehet egyszerre színinövendék és díva, szerelmes fruska és a végzet asszonya. A színpadon Orth Péter és Dunai Tamás verseng a kegyeiért, de hogy Pistát vagy a bárót választja, arra a darab végén derül fény.
Tovább
 
További híreink
Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett Szex vagy háború!
Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai! „A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról
Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR
Okosan provokáló előadásokat láttunk A magyar Három nővér Marosvásárhelyről
Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije
A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás!
Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében Három nővér Tenki Dalmával
Három nővér – a kaposvári vizsga Shakespeare in love