banner

Legfrissebb képgalériák

  • A kétfejű fenevad
    Bemutató: 2014-02-21
  • A négy évszak
    Bemutató: 2014-04-25
  • Párcsere
    Bemutató: 2014-10-04
Díjakat nyert a Páratlan páros 1.
Augusztus 29-én, a Szarvasi Vízi Színházban tartották a Magyar Teátrum Fesztivál évadzáró díjátadó gáláját. A Békéscsabai Jókai Színház és a Szarvasi Vízi Színház rendezte gálán a vízi színpadon bemutatott előadások közül a legjobb darabokat és színészeket díjazták. A legjobb rendezés díját Cseke Péter vihette el a kecskeméti Katona József színház Páratlan páros című előadásával. A legjobb férfi főszereplő a Jászai-díjas Szerednyey Béla lett, a kecskeméti színház Páratlan páros című előadásában nyújtott alakításáért. Gratulálunk a díjakhoz!
Tovább
 
A Szervezési- és jegyiroda a mai naptól várja ismét a bérletvásárlókat. A nyitva tartás augusztus 25-től szeptember 24-ig hétfőtől péntekig 9-18-óráig. Szeretettel várjuk Önöket!
Tovább
 
Nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Ba Éva, a színház súgja és Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapott Látó Richárd a színház zenei asszisztense. Kitüntetésükhöz gratulálunk és további jó munkát kívánunk!
Tovább
 
A Kecskeméti Katona József Színház felvételt hirdet színházi világosító állás betöltésére. A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Előadások, próbák egyéb rendezvények hatásvilágítással kapcsolatos feladatainak ellátása. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók
Tovább
 
Szeptember 8-ig még várjuk a jelentkezőket! A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű közalkalmazotti jogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
Tovább
 
Tisztelt közönségünk! A 2014. augusztus 1-i, Párizs hídjai c. előadás technikai okok miatt 20 órakor kezdődik! Megértésüket köszönjük!
Tovább
 
Jurij Poljakov Párcsere című szatírája ősbemutató, először látható Magyarországon - Cseke Péter rendezésében Kőszegi Ákos és Danyi Judit küzd egymással, Réti Erika és Kiss Jenő féltő szülői gondoskodása mellett, Pál Attila Decsi Edittel a nyomában érkezik, Ferencz Bálint az ereszcsatornát dédelgeti, Kiss Zoltán feleségeként pedig a társulathoz frissen érkezett Csapó Virág mutatkozik be.
Tovább
 
További híreink
Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett Szex vagy háború!
Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai! „A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról
Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR
Okosan provokáló előadásokat láttunk A magyar Három nővér Marosvásárhelyről
Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije
A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás!
Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében Három nővér Tenki Dalmával
Három nővér – a kaposvári vizsga Shakespeare in love