Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • A diótörő
  Bemutató: 2014-12-06
 • Csókos asszony
  Bemutató: 2014-11-14
 • Színházi vándorok
  Bemutató: 2014-10-24
 • Cirkuszkocsival a Sarkvidéken
  Bemutató: 2014-10-14
ünnepi nyitva tartás
Jegypénztárunk ünnepi nyitva tartásáról itt tájékozódhatnak.
Tovább
 
A Magyar Teátrumi Társaság 2010-ben alapított díjával a színházi háttér- és kiszolgálószakmákat, valamint az azokat magas szinten művelő szakembereket ismeri el. Az idén öt szakmai díjat és egy nemzetiségi különdíjat adtak át. A díjat a zsűri döntése alapján megkaphatja bármely színházi háttérszakma művelője, aki munkájával, személyiségével, a magyar színházművészet iránti odaadásával rászolgált erre.
Tovább
 
Ajándékozzon karácsonyi bérletet és színházi ajándékutalványt szeretteinek és barátainak! A bérlet a következő előadásokat tartalmazza: Csókos asszony- Párcsere - Balfék. Ára 6.800 Ft Az ajándékutalvány a jegypénztárban vásárolható meg és tetszőlegesen felhasználható a színház saját előadásaira.
Tovább
 
Különleges szövegváltozattal láthatják a kecskeméti nézők a mára kultuszdarabbá vált Csoportterápia című musicalt. Cseke Péter rendezésében a darab helyszíne a hírös város lesz: az itt szereplők a KTE-meccsről beszélgetnek, hol máshol, mint a Radó Vilmos Művelődési Házban. A sziporkázóan szellemes „kámedi” bemutatója január 17-én lesz a Kelemen László Kamaraszínházban. A Lajost, a hipochondert alakító Mikó Istvánnal többek között arról beszélgettünk, járt-e valaha csoportterápián.
Tovább
 
A díjat Bálint Lajos özvegye alapította, felváltva kapja dramaturg és színházi titkár, így emlékezve a névadóra, aki a Nemzeti Színház főtitkára, rendező, író, dramaturg volt.
Tovább
 
A szilveszteri bemutató nem könnyíti meg a karácsonyi készülődést Csapó Virág számára. A Balfék című bohózat főpróba hete miatt idén mindössze három nap jut arra, hogy a kecskeméti Katona József Színház művésze – civilben háromgyermekes édesanya - mindennel elkészüljön, mire a család összegyűlik az első kecskeméti karácsonyon.
Tovább
 
A Kecskeméti Katona József színház felvételt hirdet színházi világosító állás betöltésére A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Előadások, próbák egyéb rendezvények hatásvilágítással kapcsolatos feladatainak ellátása.
Tovább
 
További híreink
ünnepi üdvözlet Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett
Szex vagy háború! Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai!
„A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója
Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR Okosan provokáló előadásokat láttunk
A magyar Három nővér Marosvásárhelyről Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista
Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában
Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás! Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében
Három nővér Tenki Dalmával Három nővér – a kaposvári vizsga