Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • Az óriáscsecsemő
  Bemutató: 2015-02-20
 • Csongor és Tünde
  Bemutató: 2015-02-13
 • Csoportterápia
  Bemutató: 2015-01-09
 • Balfék
  Bemutató: 2015-01-02
Csongor és Tünde díszelőadás március 15-én.
A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében Nemzeti ünnepünkön, március 15-én, este 7 órai kezdettel a Csongor és Tünde díszelőadása lesz a Katona József Színházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, az előadásra díjtalan jegyek a színház jegypénztárában igényelhetők.
Tovább
 
Kecskeméten mutatják be legjobb produkcióikat a hazai és határon túli színművészeti egyetemek hallgatói március 24-e és 29-e között. A budapesti, kaposvári, marosvásárhelyi, kolozsvári és újvidéki színésztanoncok mellett Szász János végzős filmrendező osztálya is bemutatkozik a 6. SZÍNTÁR-on. Az egyhetes programsorozat a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál kiemelt eseménye, amelynek létrejöttét az NKA, az MMA, valamint a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál támogatja.
Tovább
 
Az első szerelemet rögtön követi az első nagy csalódás, ami rákényszeríti Tündét, hogy naiv lányból felnőtt nővé váljon – véli Téby Zita, a kecskeméti Katona József Színház Csongor és Tündéjének női főszereplője. A bemutató Vörösmarty Mihály születésének 215., halálának 160. évfordulójához kapcsolódva február 13-án volt.
Tovább
 
Rossini csodálatos muzsikája, egy kedves történet és sok-sok szerethető cica a garancia a közönségsikerre a Cseke Péter által rendezett új előadásban, amelynek címe: És közben szól a dal. A szeretetről, barátságról, mások elfogadásáról szóló darab bemutatója március 5-én lesz.
Tovább
 
A kecskeméti színház ismét megrendezi a Színművészeti Egyetemek Találkozóját, ezúttal 2015. március 24-29. között. A tavalyihoz hasonló módon főiskolai hallgatók, valamint 10–11. évfolyamos gimnáziumi tanulók lennének a szakmai beszélgetések középpontjában, egy gyors és intenzív színházolvasás és kritikaírás-képzés keretén belül. A képzés összefüggne a SZÍN-TÁR-on látható előadások alapos szakmai elemzésével, gyors és tartalmas reflexiók és recenziók megírásával és előadásával. A kurzus magában foglalja a SZÍN-TÁR előadásainak megtekintését, a szakmai beszélgetésen való részvételt, továbbá az előkészítő és értékelő foglalkozásokat.
Tovább
 
Meghatározhatatlan, furcsa lény. Se nem férfi, se nem nő. Valószerűtlenül fehér testére hatalmas bundákat húz, máskor meg csupaszon tekereg, akár egy kígyó. A kecskeméti Csongor és Tündében Decsi Edit és Szemenyei János Mirígye az előadás egyik legnagyobb meglepetése.
Tovább
 
2015-ben újra műsoron a Rómeó és Júlia Tim Caroll rendezésében. A magyar felirat Nádasdy Ádám műfordítása alapján készül. Belépődíj: 1000 Ft, jegyek a színház pénztárában válthatók, a vetítés helyszíne a Kelemen László Kamaraszínház.
Tovább
 
További híreink
ünnepi üdvözlet Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett
Szex vagy háború! Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai!
„A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója
Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR Okosan provokáló előadásokat láttunk
A magyar Három nővér Marosvásárhelyről Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista
Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában
Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás! Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében
Három nővér Tenki Dalmával Három nővér – a kaposvári vizsga