Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • Csókos asszony
  Bemutató: 2014-11-14
 • Színházi vándorok
  Bemutató: 2014-10-24
 • Cirkuszkocsival a Sarkvidéken
  Bemutató: 2014-10-14
 • Liliom
  Bemutató: 2014-09-26
Kellő hőfokon átégetve – Hollósy Katalin kiállítása
Meditáció - Szemet, lelket gyönyörködtető tárlat nyílt a kecskeméti Katona József Színház Nézőtéri galériájában. Hollósy Katalin grafikus-zománcművész 2007 és 2012 között készített alkotásai hazai és nemzetközi kiállítások megbecsült darabjai, amelyeket január 4-éig láthat a közönség.
Tovább
 
Hogyan rejtsük el a szeretőnket a házastársunk elől? – az örök dilemmára kínál különböző megoldási lehetőségeket Georges Feydeau klasszikus bohózata, A balfék, amelynek első olvasópróbája november 25-én volt a kecskeméti teátrumban. A darabot parádés szereposztásban láthatja a közönség: színpadra lép többek között Trokán Nóra, Kőszegi Ákos, Téby Zita, Orth Péter, Kocsis Pál, Csapó Virág, Nagy Viktor, Sára Bernadette és Sirkó László.
Tovább
 
A kiállítást megnyitja: Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, közreműködik Danyi Judit színművész. A tárlat megtekinthető 2015. január 4-ig. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a megnyitóra.
Tovább
 
Új magyar musical próbái kezdődtek meg a kecskeméti Katona József Színházban. A Csoportterápia a Madách Színház 2010. évi pályázatának díjnyertes alkotása, amely Cseke Péter rendezésében január 9-től lesz látható a Kamaraszínházban.
Tovább
 
Napokig győzködték, mire elhitte, hogy a 2014-es Prima Díjnak ő lett az egyik Bács-Kiskun megyei jelöltje. Bár az önmenedzselés nem az ő műfaja, Csombor Terézt senkinek sem kell bemutatni. A kecskeméti Katona József Színház művésze az elmúlt két évtizedben számtalan színházi előadásban lett a közönség kedvence, a mesejátéktól a nagyoperettig.
Tovább
 
Újabb hét taggal bővült a teátrumi társaság. Mind a hét jelentkezőt egyhangú szavazással tagjai közé választotta a Magyar Teátrumi Társaság, amely Kecskeméten tartotta közgyűlését. Társasági tag lett a 90 decibel Project, a Honvéd Táncegyüttes, a Magyar Népmese Színház, a Váci Dunakanyar Színház, az Újszínház, a Zenthe Ferenc Színház és a Kaposvári Csiky Gergely Színház. Ezzel a Magyar Teátrumi Társaság taglétszáma 57-re emelkedett.
Tovább
 
Igazi nagy találkozás - így jellemzi Csókos asszony-beli szerepét Csombor Teréz. A kissé habókos, ám csupaszív özvegy Hunyadiné remek humorával és nagyszerű dalaival hódítja meg a közönséget az évad nagyoperettjében.
Tovább
 
További híreink
Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett Szex vagy háború!
Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai! „A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról
Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR
Okosan provokáló előadásokat láttunk A magyar Három nővér Marosvásárhelyről
Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije
A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás!
Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében Három nővér Tenki Dalmával
Három nővér – a kaposvári vizsga Shakespeare in love