Hírös Központ

Legfrissebb képgalériák

 • Csoportterápia
  Bemutató: 2015-01-09
 • Balfék
  Bemutató: 2015-01-02
 • A diótörő
  Bemutató: 2014-12-06
 • Csókos asszony
  Bemutató: 2014-11-14
Csókos asszony akadálymentesen
Folytatódik az akadálymentesített előadások sorozata a kecskeméti Katona József Színházban. Február 8-án Pünkösdi Kató és Dorozsmai Pista története elevenedik meg a színpadon látás- és hallássérültek számára is élvezhető módon. A különleges eseményről Bonecz Ervinnel, a 90 decibel Project vezetőjével beszélgettünk.
Tovább
 
A „CIRKUSZKOCSIVAL A SARKVIDÉKEN” című színielőadás kapcsán a kecskeméti Katona József Színház rajz- és irodalmi pályázatot hirdetett "Veszélyben a Föld!" címmel. Az előadást még utoljára január 31-én, szombaton 11 órakor lehet megnézni a színházban.
Tovább
 
A Csongor és Tünde, a magyar irodalom klasszikus remekművének bemutatójával emlékezik Vörösmarty Mihály születésének 215. évfordulójára a kecskeméti Katona József Színház társulata. A rendező Porogi Dorka, aki a bölcsészkar után végezte el a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem rendező szakát 2012-ben. Azóta többek között Csíkszeredában, Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Kecskeméten rendezett.
Tovább
 
Szinte minden este színpadon van, emellett folyamatosan próbál, mindezt hihetetlen energiával. Hajdú Melinda legújabb szerepében, a Csoportterápia Natasájaként is a közönség kedvence lett.
Tovább
 
Nagy várakozás előzi meg a Kossuthkifli című hatrészes tévéfilmsorozat bemutatását, amelynek rendezője Rudolf Péter, egyik főszereplője pedig a kecskeméti Katona József Színház kiváló művésze, Kőszegi Ákos. Mikor lesz végre látható a Fehér Béla kiváló regényéből készített történelmi road-movie? – kérdeztük Kőszegi Ákostól.
Tovább
 
Kőszegi Ákos Vatelin őrnagya öntörvényű, energikus öregúr, akit vaskos humorral áldott meg az ég. Az elsősorban drámai szerepeiről ismert színművész a Mohácsi János által Kecskeméten rendezett Balfék című bohózatban is remekel. A közönség minden poénjára vevő, s a harmadik felvonás végére nekünk sem marad más kívánságunk, minthogy végre valaki hozza össze neki azt a bizonyos „kan unokát”.
Tovább
 
„Máig legjobb darabom”- így jellemezte Déry Tibor Az óriáscsecsemő című drámáját, amelyet Dunai Tamás rendezésében mutat be a kecskeméti Katona József Színház társulata február 20-án.
Tovább
 
További híreink
ünnepi üdvözlet Első bemutatójára készül a Kecskemét City Balett
Szex vagy háború! Az évadban utoljára, április 20-án csendülnek fel Kálmán Imre népszerű dallamai!
„A pókokhoz sok türelem kell” - Schwechtje Mihály a Porcukor forgatásáról Lüszisztraté az évad utolsó bemutatója
Teltházas előadásokkal jubilált a SZÍN-TÁR Okosan provokáló előadásokat láttunk
A magyar Három nővér Marosvásárhelyről Saját drámáját viszi színre a marosvásárhelyi egyetemista
Szerződéssel, magabiztosan – Kovács Nikolett a Szerelem Nellije A vers igenis fontos! – Lassuló zuhanás a kaposváriak előadásában
Ahogy a víz tükrözi az arcot – 290. előadás! Harc egy halálra ítélt házasságért - Farkas Sándor Kuligin szerepében
Három nővér Tenki Dalmával Három nővér – a kaposvári vizsga